Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

A Világgazdasági Fórum őrült tervei

2022-09-07
Mennyire veszélyesek a világuralom megteremtését célzó Világgazdasági Fórum tervei?

Íme egy rövid lista néhány céljukról, amelyeket nyíltan megvitatnak saját hivatalos weboldalaikon, valamint videóikban, könyveikben és konferenciáikban. Minden online kutatás számtalan forrást tár fel mindezekre.

VAKCINA ALAPÚ TÁRSADALOM
Tegye a folyamatos védőoltásokat a társadalomban való részvétel feltételévé, vakcinaútlevelekkel és digitális igazolványokkal. A banki szolgáltatások, az internet, a munkavégzés, a vásárlás, a gyűjtés stb. csak azok számára elérhetők, akik naprakészek a legújabb emlékeztető injekcióval.

 

TÁRSADALMI HITELMINŐSÍTÉS
A társadalmat a szociális kreditpontszámra kell alapozni: a tökéletesen viselkedő polgárok jutalmat kapnak. Aki kilép a sorból, megbüntetik. Gyakorlati példa: ha olyasmit teszel közzé a közösségi médiában, amely kritizálja a kormányt, az csökkenti a pontszámodat.

 

ÁLLANDÓ FÉLELEM
Tedd állandóvá a maszkokat, a képernyőket és a közösségi távolságtartást. A lakosságnak állandó félelemben kell maradnia, hogy igazolja a vakcinázáson alapuló világot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden létező vírus szabadalmaztatott, ami azt jelenti, hogy ezeket a betegségeket ember okozta.

 

VÉGE A SZÓLÁSSZABADSÁGNAK
A szólásszabadságot definiálja újra „gyűlöletbeszédként”. Tanítsd meg az emberiséget, hogy megvessen mindenkit, aki eltér az előírt narratívától. Minden olyan információt jelöljön meg, amely nincs összhangban a hivatalos történettel „dezinformáció”.

 

INTERNETIRÁNYÍTÁS
Irányítsd az internetet, így csak az előírt narratíva lesz elérhető a világ számára. Törölje a több millió bejegyzést és webhelyet, amelyek kritizálják, megkérdőjelezik és megcáfolják a hivatalos történeteket.

 

 

 

AZ EMBERISÉG ELSZIGETELÉSE
Korlátozza az emberi interakciót azáltal, hogy mindenkinek a képernyője mögül szólít meg, hogy dolgozzon, vásároljon, iskolázzon. Elszigeteljék az emberiséget eszközeik mögé, ahol a hét minden napján 24 órában bombázzák őket az uralkodók propagandája.

 

NINCS VAGYON
Szereljen be egy univerzális jövedelmet, és ne engedje, hogy bárki vagyont gyűjtsön. Gazdagnak lenni az elit kiváltsága. A parasztokat szegénynek és az uralkodó osztálytól függőnek kell tartani.

 

IDŐJÁRÁSI HÁBORÚ
Használja az időjárási hadviselés technológiáját aszályok, áradások, földrengések, erdőtüzek, hurrikánok stb. előidézésére. Tekintse az éghajlatváltozást, amit aztán ürügyként használnak fel a lakosság további elzárására, kirablására és ellenőrzésére.

 

NINCS TULAJDONJOG
Ragadjon el minden magántulajdont a világ összes polgárától. Mindent az elittől kell bérelni: otthonokat, autókat, felszereléseket, szerszámokat, még ruhákat is. Senki nem birtokolhat semmit. A cél az uralkodóktól való teljes függés.

 

ELEKTROMOS AUTÓK
Tegyen mindenkit függővé az irányítható és követhető elektromos autóktól. Az elektromos autók tökéletesek a lezárások végrehajtására. Olyan jelet sugározzon, amely letilt minden járművet, és a világ nem megy sehova.

 

UTAZÁS KORLÁTOZÁSA
A belső égésű motorral felszerelt járműveket használók mozgása korlátozott lesz, mivel a megengedett legnagyobb CO2-lábnyomuk lesz.

 

A NAP ELFEDÉSE
A WEF egy Brazília méretű tutajt készül felbocsátani az égre, hogy megakadályozza, hogy a nap bevilágítsa a földet. Állításuk szerint a „klímaváltozás” leküzdéséhez örök árnyékot kell vetni a földre.

 

 

 

NINCS KISVÁLLALKOZÁS
Csökkentse a kisvállalkozások számát a járványügyi és éghajlati korlátozások révén, és vigye át az összes vagyont olyan megavállalatoknak, amelyeknek nem kell abbahagyniuk működésüket.

 

NINCSENEK EMBERI JOGOK
Távolítson el minden személyes jogot és szabadságot az emberiségtől az „együtt vagyunk ebben” és „a nagyobb jó” álcája alatt. Hozzon létre ellenségeskedést a jogok és szabadságok mellett kiálló emberekkel szemben azzal, hogy „önzőnek” bélyegzi őket.

 

IRÁNYÍTOTT PÉNZÜGYEK
Telepítsen egy világméretű digitális valutát, amelyet a hatalmon lévők irányítanak majd. A banki szolgáltatások csak azok számára lesznek elérhetőek, akik rendelkeznek a szükséges oltási státusszal és szociális hitelképességgel.

 

SZEXUÁLIS ZAVAROK
Vége a természetes családnak az LGTBQA+ napirend előmozdításával. Tedd normává a természetellenes szexuális kapcsolatokat, és tekintsd "furcsának" az egészséges családokat. Erre azért van szükség, hogy csökkentsük a világ népességét.

 

NINCS VADON
Zárjon be minden vadon területet, hogy az emberiség többé ne férhessen hozzá a vad, érintetlen természethez.

 

BÖRTÖN VÁROSOK
Zárjon be mindenkit az intelligens városokba, ahol minden lélegzetvételüket figyelik. Senki sem hagyhatja el a várost kötelező oltási státusz vagy szociális kreditpont nélkül.

 

VIRTUÁLIS VALÓSÁG
Cserélje ki a valóságot virtuális illúziókkal a MetaVerse-ben. Népszerűsítse a virtuális birodalmat, mint „jobb”, mint a valóság élvezését.

 

TELJES FELÜGYELET
Töltse meg a világot több milliárd megfigyelő kamerával, drónnal, drónhibával és műholddal, amelyek a hét minden napján, a hét minden percében, 24 órában figyelni fogják a Föld minden lelkének minden lépését. Mindezt a „közbiztonság” nevében.

 

MINDENKI KIBORG
Végezze ki az eredeti emberiséget, és tegyen mindenkit kiborggá, akit a mesterséges intelligencia felhőből figyelhet és irányíthat.

 

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
Cserélje le a legtöbb munkahelyet mesterséges intelligenciával. Az orvosok, ügyvédek, sofőrök, tanárok, prédikátorok stb. könnyen helyettesíthetők mesterséges intelligenciával. Természetesen az AI-t az uralkodók programozzák és irányítják.

 

5G AGYKONTROLL
Helyezzen el több millió 5G tornyot (a jövőben 6G, 7G stb.), hogy gondolatait és érzéseit beillessze a lakosságba. Tegye az 5G-t minden társadalom központi idegrendszerévé.

 

MŰ ÉLELMISZER
Cserélje ki az egészséges, füves marhahúst a gyárakban előállított szintetikus húsra. Termesszen géntechnológiával módosított növényi fehérjét és nagyszámú mesterséges bogarat, hogy táplálja az embereket.

 

ÉLELMISZER-FÜGGŐSÉG

Eltántorítja az embereket, és végül megtiltja, hogy saját élelmiszert termesszen, így teljes mértékben az elit kínálatától függ.

 

NE LEGYENEK IDŐSEK
Vezessünk be korai eutanáziát, amikor az emberek már nem termelnek pénzt. Ösztönözzön minden idős embert az öngyilkosságra, hogy teret adjon a következő generációnak, hogy ne váljon „terhévé a globális gazdaságnak”.

 

Mindezek a példák csak a jéghegy csúcsát jelentik a Világgazdasági Fórum embertelen terveinek. Könyveik, weboldalaik és konferenciáik sokkal többről árulkodnak, hasonlóképpen.

Hozzászólások (0)