Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andre

Ezért nem képes csatlakozni a lelkitársam...

Fejezetek a part.ingyenblog.hu folytatása · 6 hónapja
Ter 1,27: „Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinek és nőnek teremtette őket.” –Az a nő, aki nadrágot hord, valójában, lelke mélyén Isten parancsai alól akar felszabadulni, ösztönösen ezeket tagadja meg, hiszen születésétől kezdve él benne a női ösztön, ami ellentmond annak, hogy úgy nézzen ki, mint a férfi, úgy öltözködjön, ahogy a fiúk – ezt az ösztönös viselkedést még megrontatlan kislányoknál mindig tapasztalni lehet.
MTörv 22,5: „A nők ne hordjanak férfiruhát, s a férfiak se női ruhát. Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr, a te Istened szemében.”

https://goo.gl/maps/daAC7iEFqRLehXMa9


Ha erre a térképre rákattintasz akkor meglátod, azt a területet ahol nem tudsz tőlem segítséget kérni támadások nélkül.  Tehát nincsen lehetetlenség, csak annál, aki nem is akarja a lelkitársát maga mellett tudni. Bizony eléggé összegubbancolták ellenfeleitek a helyzeti lehetőségeiteket, de még  van lehetőségtek kijavítani, akkor is ha a lelkitársad azt szeretné, hogy erős személyként tudjál vele élni. Lehet ez egy kicsit idegenül hangzik, a múltadban elkövetett közvetett és közvetlenül gondolatok, cselekedetek és tettek, úgyis lehet mondani visszahúznak az emlékek. Ezek után, akkor most következzék, a lényeg, a teljes elköteleződés felvállalása minden téren. Sokan lesznek még akkor is olyanok, akik támadást indítanak ellenetek. Sőt még jobban sűrűsödni fog, tehát ha belevágtok akkor egy egyszerűvel kezdjük: a lelkitársam honlapja, http://nkrisztina.mlap.hu , ne azt tegyétek amit ő, akinek elég lett volna akkor két hét felkészítés, most meg talán 22 hónap sem lenne elég. Ha tudjátok, mit követett el ellenem, akkor azt ne alkalmazzátok a honlapotokon. Soha ne alkalmazzátok, mert így az ellenségeitek malmára hajtjátok a vizet. Ha kell segítség, akkor a következő személyesen megkerestek, nem használtok semmi evilági megfigyelőt, csak azt,hogy megpróbáljátok kitalálni merre, s hol érhettek el, erre segítség a HonlaprendszerüNK mező jobb, vagy baloldalt. Még talán annyi, amikor végre felfogjátok, hogy hátranézni felesleges, akkor lesztek képesek kapcsolódni a lelkitársatokhoz, addig bizonyára nem!!!  Amilyen segítséget meg tudok adni, azt megadom, ha látom, hogy szükségtek van rá, bár ez nem tetszik a lelkitársamnak, de ha arra van szükségetek, s látom hogy fejlődéstek már tényleg visszavonhatatlan felé iparkodik akkor is 11 hónapot vesz igénybe, s eléggé meg fogjátok utálni azt, aki a lelkitársam, mert ő pedig támadni fog benneteket. Ezt ki lehet vészelni, azzal ha a szöveget mindig amikor alusztok a fejetek közelébe helyezitek, a fehér üzenettel amit megleltek az http://andre.csapata.hu alatt. Mi van ebben a szövegben, próbáljátok leírni, s ha álmotokban megkeres a lelkitársam, mutassatok a fehér papír felé, s olvastassátok el vele a cetlit. Milyen színnel írjátok a szöveget, azt rátok bízóm, lehet kékkel vagy piros tollal írni. A zölddel meg ne próbáljátok, azt csak azok használják akik ... S feketével inkább ne!!!!Testvéreim!
Honnan vannak a háborúskodások és veszekedések köztetek? Nemde onnét, hogy bűnös vágyak igyekeznek uralomra jutni tagjaitokban? Kívántok valamit, és nem kapjátok meg. Öltök és irigykedtek, és semmit sem tudtok elérni. Harcoltok és háborúskodtok, még sincs semmitek, mert nem kértek. Vagy kértek ugyan, de nem kapjátok meg, mert rosszul kéritek, azért hogy bűnös kívánságaitokra fordítsátok.
Ti, házasságtörők! Nem tudjátok, hogy a világgal való barátkozás ellenségeskedés Istennel? Aki tehát ennek a világnak akar barátja lenni, ellensége lesz Istennek.
Vagy azt gondoljátok, hogy hiába figyelmeztet a Szentírás: „Féltékenyen szeret a Szentlélek, aki bennünk lakik!”? Sőt, további kegyelemmel akar elhalmozni, amikor ezt mondja: „Isten a kevélynek ellenáll, az alázatosaknak pedig kegyelmet ad.”
Vessétek tehát alá magatokat Istennek! Az ördögnek viszont álljatok ellen, akkor majd elfut előletek! Közeledjetek Istenhez, és ő is közeledik majd hozzátok! Mossátok meg kezeteket, ti, bűnösök, és tisztítsátok meg szíveteket, ti, kétszívűek! Érezzétek át nyomorúságtokat, szomorkodjatok és sírjatok! Nevetéstek forduljon gyászra, örömötök pedig szomorúságra! Alázkodjatok meg az Úr előtt, ő majd felmagasztal titeket!
Ez az Isten igéje.
Jak 4,1-10

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Fejezetek a part.ingyenblog.hu folytatása
Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet. Ez egy közreműködő segítő blog azoknak, akik már rájöttek, hogy merre van a lelkitársuk, csak a mondvacsinált ürügyek miatt képtelennek érzik csatlakozni. S amikor meg képesek akkor meg újabb bonyodalmakat okoznak vagy az aggodalmaskodásukkal, esetleg kételkedésükkel, vagy azzal, hogy még saját magukat is letagadják, mert valami oknál fogva bálványt alkottak a lelkitársukból. Lelkitársaknak segítségül addig is: a-k-v.blogspot.com, andre.hupont.hu , nyomban.blogger.hu , uzene.blogolj.net