Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andre

Ha beteg vagy, feléd sem néznek

Fejezetek a part.ingyenblog.hu folytatása · 1 éve
Aki a kicsiben hű, az a nagyban is hű. Lk 16,10

Könnyű másokat hibáztatni a problémáinkért: „Látod, mit csinál? Látod, milyen sokáig vártam! Miért nem hív már?” Azt hisszük, az a megoldás, ha elérjük, hogy a másik ember azt tegye, amit mi akarunk, de ez a gondolkodásmód ellenünk dolgozik, mert a másik személynek adja át az irányítást.


Sok ember úgy gondolja, ha a lelkitársa beteg, akkor bizonyára őneki új lelkitárs adatik. Álmodik a nyomor, én csak ezt tudom mondani, amit anno régen megtörtént, azzal, hogy másik lelkitárs csak akkor van, ha nagy dolgokat kell véghez vinnetek. Én nem tapasztaltam, hogy nagy dolgokat kell bármelyiktek is véghezvinnie, mert akkor nem a kifogásokat gyártanátok. A másik dolog, ha jelenleg beteg a lelkitársad, akkor leginkább mellé kellene állni, mert a betegségnek is bizonyára meg van az a része, hogy ha a lelkünk javára válik, akkor imával, engesztelő böjttel lehet kapcsolódni a lelkitársadhoz, mégha oly nehéznek is tünik.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Fejezetek a part.ingyenblog.hu folytatása
Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet. Ez egy közreműködő segítő blog azoknak, akik már rájöttek, hogy merre van a lelkitársuk, csak a mondvacsinált ürügyek miatt képtelennek érzik csatlakozni. S amikor meg képesek akkor meg újabb bonyodalmakat okoznak vagy az aggodalmaskodásukkal, esetleg kételkedésükkel, vagy azzal, hogy még saját magukat is letagadják, mert valami oknál fogva bálványt alkottak a lelkitársukból. Lelkitársaknak segítségül addig is: a-k-v.blogspot.com, andre.hupont.hu , nyomban.blogger.hu , uzene.blogolj.net